TOKAT / MERKEZ - Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan "AİLE EĞİTİM BÜLTENİ" şubat sayısı yayınlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak bültene ulaşabilirsiniz.

Şbt

2-A sınıfımız sınıf öğretmenleri eşliğinde sinemaya giderek mutlu bir gün geçirdi. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz koridorlarında ve sınıflarda bulunan ve yerinden çıkmış, öğrencilerimizin üzerine düşme tehlikesi olan 7 adet kalorifer peteği usta çağırılarak yerine sabitleştirilmiştir. İş yeri Sağlığı Ve Güvenliğine yönelik çalışmalarımız devam etmektedir.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okul içi olarak düzenlemiş olduğumuz "Hikaye Yazma Yarışmasında" derece yapan öğrencilerimizi tebrik ederiz. Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

1. olan öğrencimiz Buket CIMBIZ

2. olan öğrencimiz Elif Duru GÜLER

3. olan öğrencİmiz Ali Said BORAN

Ara

Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yüzme yarışlarında okulumuzu gururla temsil eden Buket CIMBIZ, 100 metre serbest stil ve 50 metre bayrak yarışlarında olmak üzere iki değerli madalya kazanmıştır. Ayrıca, kulüp yarışlarında elde ettiği bir kupa ile başarılarına bir yenisini eklemiştir. Kendisini okulumuz adına gururla tebrik ediyor, spor hayatında daha nice başarılar elde etmesini diliyoruz.

Ara

Rehberlik Servisimizce hazırlanan Dijital Vatandaşlık Ve Dijital Mahremiyet konulu içerikler okulumuz Sınıf Rehber Öğretmenleri tarafından öğrencilerimize sunuldu.

Ara

Okulumuz çevresinde ve yeşil alanda bulunan rögar kapakları tamir ettirildi. Kapakları öğrencilerimizin kolayca açarak içine düşme tehlikesini önlemek amacıyla kilit taktırıldı.

Ara

Okulumuzun yaklaşık 10 yıldır çalışmayan asansörü tamir ettirilerek personel, veli ve öğretmenlerimizin kullanımına açıldı.

Ara

Okulumuz konferans salonunda öğrencilerimiz için kukla ve sihirbazlık gösterisi gerçekleştirildi.

Kas

Geleceğimizin inşasında önemli görevler üstlenen kıymetli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

10 Kasım programında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürederiz.