TOKAT / MERKEZ - Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu

May

Belediye Başkanımız Sayın M.Kemal YAZICIOĞLU'na Hayırlı Olsun ziyaretinde bulunduk.

May

1. ve 2. sınıflar düzeyinde kendi yaptığı aracını balon gücüyle hareket ettirme kategorisinde okulumuzu temsil eden Elif Duru GÜLER 2. olarak kupa almaya hak kazanmıştır.Öğrencimizi tebrik ediyoruz.Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Proje kapsamında okulumuza gönderilen zeytin fidanları danışman öğretmen Savaş Kaya ve kulüp öğrencileri tarafından okul bahçesine dikilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Spor kulübü danışan öğretmenimiz Hanife AKDAĞ'ın koordinesinde okulumuzda sınıf bazlı eğitsel oyun aktiviteleri düzenlenmiştir.

Nis

Tokat Milli Eğitim Müürlüğü Ar-Ge biriminin koordinesinde uygulanan Dil Kafe etlkinliklerinden kareler.

Nis

Okulumuzun 4-B sınıfı öğrencileri, 22.04.2023 Pazartesi günü Sınıf Öğretmeni Ahmet Turan CIMBIZ öncülüğünde bir gezi düzenlemişlerdir. Sınıf gezisi, sinema, yemek yeme ve Tokat İl Halk Kütüphanesi'ni ziyaret etmekten oluşmaktadır. Gezinin amacı, öğrencilerin sinema kültürü kazanmaları, yemek yiyerek sosyalleşmelerini ve kaynaşmalarını sağlamak, ayrıca kütüphane alışkanlığı kazanarak okuma kültürlerini geliştirmektir.

Nis

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi kapsamında resim ve şiir alanında dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri okul müdürümüz Ali ÜREGEN tarafından verilmiştir.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimizin de katılımıyla ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdik. Başta okul idaresi olmak üzere emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Zaferin anlamı, milletimizin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğini gösteriyor.

Bu destansı zaferin temelinde güçlü bir inanç, büyük bir vatan aşkı ve özgürlük tutkusu vardır. Çanakkale şehitlerimizi rahmet ve minnetle anmaktayız.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünde okulumuza gelen Çanakkale Mobil Müze aracını tüm öğrencilerimiz ziyaret etmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıldönümü münasebetiyle okulumuzda  program gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Bu  eğitim öğretim yılında Vali Recep YAZICIOĞLU İLKOKULU okul olarak bir yetim kardeşimize destek oluyoruz.Bu desteğimiz 12 ay boyunca devam edecektir.Emeği geçen öğrenci öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan "AİLE EĞİTİM BÜLTENİ" şubat sayısı yayınlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak bültene ulaşabilirsiniz.

Şbt

2-A sınıfımız sınıf öğretmenleri eşliğinde sinemaya giderek mutlu bir gün geçirdi. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.